Nieuws en activiteiten

2021 Oliebollenactie

Ook in 2021 hadden we weer de heerlijkste oliebollen van Bakker Van der Veer uit Barneveld. We hebben opnieuw duizenden oliebollen verkocht en de netto opbrengst van € 1370,- gaat in zijn geheel naar India. Grace Care India gaat er hand-naaimachines van aanschaffen om weg te geven aan vrouwen die een naaicursus hebben gevolgd in Grace Home, zodat ze een eigen inkomen kunnen verdienen.

N.a.v. de oliebollenactie hebben een aantal mensen een extra donatie gedaan waardoor er ruim €1000,- extra op onze rekening is overgemaakt. Wat een enorm bedrag! Alle gulle gevers, heel hartelijk dank!

2021 Attentie sponsors

Onze sponsors leveren een belangrijke bijdrage aan de eerste levensbehoeften van de kinderen van Grace Care. Op dit moment is de financiële situatie door Covid-19 extra moeilijk omdat giften die Grace Care India gewend was te krijgen, uitblijven. Voor ons in Nederland een extra aanleiding om onze sponsors persoonlijk een bedankje te brengen. 

Inhoud van het pakketje was een door de kinderen gemaakte kaart met een bedankje, een bloempotje, een zakje zonnebloemzaadjes, een paar bloembollen en een geurlampje. De Aroma hebben we erbij gedaan zodat iedereen nog eens het laatste nieuws uit India kan nalezen. De (beperkte) kosten van deze attentie is privé betaald door de bestuursleden.

2020 Oliebollenactie

December 2020 heeft Stichting Grace Care Nederland dankzij u weer veel oliebollen verkocht, gebakken door onze partner Bakker Van der Veer uit Barneveld. Naast de verkoop hebben we ook nog mooie giften gekregen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er maar liefst 2.220 euro is opgehaald!

De opbrengst gaat volledig naar de renovatie van de gedateerde keuken in Grace Home. Deze voldoet niet meer aan alle kwaliteits- en hygiëne-eisen. Door middel van een renovatie zorgt Grace Care India ervoor dat de keuken weer veilig is en optimaal gebruikt kan worden.

We willen u hartelijk bedanken voor het kopen van de oliebollen en de giften die er zijn gegeven. Dankzij uw steun kan Grace Care op een veilige manier voor ieder kind een maaltijd verzorgen.

2020 Covid-19

2020 was een moeilijk jaar voor Grace Care India. Vanwege corona konden sommige binnenlandse en buitenlandse sponsors hun bijdrage niet meer betalen of moesten die verlagen. Tegelijk werden ook stafleden en kinderen besmet en is het accent nog meer komen te liggen op de primaire levensbehoeften: eten, drinken, onderdak, medische zorg.